ASUS ROG anunta un nou mouse de gaming: Spatha | Arta feminitatii

ASUS ROG anunta un nou mouse de gaming: Spatha

By Feminina 0 Comment august 9, 2017

ASUS Republic of Gamers ne-a obisnuit cu produsele sale special concepute pentru sesiunile lungi de gaming si cu designul agresiv al acestora. Nici de data aceasta, ROG nu s-a lansat mai prejos si a prezentat publicului un nou mouse de gaming pe nume „Spatha”.

Ei bine, ROG Spatha se lauda un hardware special optimizat pentru jocurile multiplayer online si cu o carcasa premium din aliaj de magneziu. Spatha are 12 butoane laterale programabile, amplasate la indemana utilizatorului, dispunand de comutatoare OMRON, care ofera (cel putin pe hartie) o durata de 20 milioane de click-uri. Senzitivitatea mouse-ului este de maxim 8200 DPI si ofera posiblitatea de schimbare a intensitatii in timpul jocului.

Un lucru care mi se pare interesant este faptul ca dispune de doua moduri de folosire : prin fir sau prin wireless. In cazul in care utilizatorul nu vrea sa mai vada cabluri intinse pe birou, poate folosi functia wireless. Spatha dispune de un acumulator intern care se poate incarca in dock-ul special conceput. Daca sesiunea de gaming se lungeste, iar sensibilitatea mouse-ului scade din cauza bateriei descarcate, atunci se poate comuta pe cablu . In pachet, mouse-ul este insotit de doua tipuri de cabluri, unul de 2 metri tesut si unul de 1 metru cauciucat.

Spatha nu impresioneaza numai prin dotari, ci si prin designul agresiv, combinat cu efectele luminoase. Dispune de LED-uri pozitionate pe butonul de scroll, pe butoanele laterale si pe logo-ul ROG. LED-urile ofera sase moduri de aprindere : static, breathing, color cycling, trigger, random si battery.

Software-ul inclus se numeste ROG Armoury si permite personalizarea profilurilor, a efectelor luminoase, programarea macro-comenzilor și multe altele. ROG Spatha dispune si de o memorie flash pentru a salva profilurile a pana la cinci utilizatori .

Cu siguranta va intrebati daca este disponibil pe piata si la ce pret. Ei bine, aceste detalii inca sunt necunoscute, ramane de vazut cand ASUS ne va prezentare si aceste amanunte.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *