Barbati de care se feresc femeile | Arta feminitatii

barbatii

Barbati de care se feresc femeile

By Feminina 0 Comment octombrie 15, 2018

ZGARCITUL – Este cel mai rau dintre toti. Foloseste calculatorul pentru a fi sigur ca nota de plata de la restaurant a fost impartita in mod egal si este preocupat sa stie cine a baut mai mult. Daca cunoasteti pe cineva care se comporta astfel, avertizati-l ca-l paste singuratatea.

NEINGRIJITUL – Nu este vorba ca face combinatii vestimentare dezastruoase, ci de faptul ca nu acorda nici o importanta felului cum arata.

PROST-CRESCUTUL – Intra pe usa inaintea ei sau activeaza alarma automobilului inainte ca iubita sa fi apucat sa coboare.

barbatii

HARTUITORUL – Are tot timpul tendinta sa imbratiseze si sa atinga persoana de langa el.

MOTOTOLUL – De-abia se hotaraste sa-si invite iubita in oras, de-abia ii atinge degetele mainii si se desparte de ea dandu-i un sarut delicat pe obraz, chiar daca este pentru a 10-a oara cand ies impreuna.

LIBIDINOSUL – Cand face cunostinta cu o femeie, nu se uita niciodata in ochii ei, ci privirea ii este fixata in decolteul ei.

BAIATUL-MAMII – incearca sa-si convinga consoarta ca o vizita la mama lui este cel mai incantator mod de a petrece week-end-ul.

VICTIMA MODEI – Se inconjoara de persoane care sa-l admire, ii place sa poarte inele cu pietre pretioase si ochelari de firma – nu la ochi, ci pe cap.

MIORLAITUL – Foloseste frecvent dulcegarii. La el totul incepe si se termina cu apelativele: “regina mea”, “grasuta”.

AVENTURIERUL – Lesinat dupa toate femeile, nu respecta pe nici una, fie ca e vorba de cea mai buna prietena a logodnicei lui, fie ca e vorba de nevasta colegului.

ESCROC SENTIMENTAL – Profita de sentimentele iubitei pentru a trage foloase personale.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *