Cum sa iti partajezi ecranul Android cu un singur pas | Arta feminitatii

Cum sa iti partajezi ecranul Android cu un singur pas

By Feminina 0 Comment iulie 17, 2017

Probabil ca v-ati gandit sa partajati ecranul dispozitivului Android cu un calculator, dar nu ati gasit nici o solutie fara sa fiti nevoiti sa folositi un cablu sau sa intampinati alte probleme. Cu acest tutorial simplu, va aratam cum puteti partaja ecranul smartphone-ului cu un PC rapid si usor.

Cu ce scop sa folositi aceasta aplicatie?

Poate aveti de facut o prezentare si din intamplare ati uitat cablul de incarcare pentru a va conecta la calculator. Sau pur si simplu, aveti un coleg de camera lenes caruia vreti sa ii aratati ceva, dar acesta nu se oboseste sa vina sa vada. Nu trebuie sa va temeti.  ScreenMeet va face asta pentru dumneavoastra.

Aceasta aplicatie va permite sa partajati continutul dorit  pe dispozitivul Android cu oricine are acces la un browser, chiar si pana la cinci persoane simultan.  Din pacate, aceasta aplicatie trebuie cumparata, insa aveti posibilitatea sa o testati gratuit timp de 30 de zile.

Daca consideri ca partajarea ecranului cu doar cinci persoane este prea putin pentru tine, ScreenMeet ofera si pachete ce iti permit partajea ecranului cu mai multe persoane ( sa zicem, mai mult de 50). De altfel, poti sa iti personalizezi adresa URL si sa setezi si o parola de protectie pentru  a asocia Android cu orice alt dispozitiv.

Cum functioneaza aceasta aplicatie?

ScreenMeet este foarte simplu de folosit. Mai intai, trebuie sa descarcati aplicatia pentru a putea incepe. Creati un cont cu nume, e-mail si parola, sau si mai simplu, va puteti conecta folosind Google+ (contul dumneavoastra de Gmail).

Odata inregistrati, va aparea pe ecran un link de genul “screenmeet.com/(numele dumneavoastra)”.  Puteti copia acest link in orice browser sau puteti sa il partajati cu orice alta persoana. Acum, in browser puteti vizualiza tot ce este afisat pe ecranul dispozitivului.  Puteti verifica si cati oameni vizualizeaza ecranul pe care tocmai ati ales sa il partajati.

Puteti de asemenea sa alegeti aplicatiile pe care doriti sa le partajati, cum ar fi o harta Waze sau o prezentare in Google Drive. In cazul in care ati gasit continut in telefonul dumneavoastra pe care nu vreti sa il partajati, puteti opri prezentarea oricand.  Este recomandat sa setati o parola de protectie, pentru a nu avea acces oricine, sau  cereti invitatilor sa se inregistreze in aceasta aplicatie pentru a putea vedea exact cine il vizioneaza.

Cel mai bun lucru la ScreenMeet este ca nu aveti nevoie sa descarcati continut suplimentar.  Doar plasati link-ul si in cateva secunde puteti partaja continutul dorit.

Un ultim lucru pe care trebuie sa il specificam despre aceasta aplicatie, este faptul ca el este compatibila cu orice versiune mai noua de Android 5.0, Windows 32/64 Bit si Mac OSX 64 Bit.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *