EA anunta ca Microsoft ar putea sa nu aiba nici macar 20 de milioane de unitati Xbox ONE vandute | Arta feminitatii

EA anunta ca Microsoft ar putea sa nu aiba nici macar 20 de milioane de unitati Xbox ONE vandute

By Feminina 0 Comment mai 20, 2017

Daca anuntul facut de EA este corect, atunci PS4 a depasit Xbox ONE in numarul de exemplare vandute aproape de doua ori. Totalul de vanzari pentru Xbox ONE inca nu a ajuns la 20 de milioane, daca ne luam dupa directorul financiar EA. O astfel de presupunere nu este favorabila deoarece PS4 a ajuns la 35.9 milioane de produse vandute, precizeaza Sony.

Chiar daca Microsoft a pastrat linistea in legatura cu vanzarea Xbox One pana in luna octombrie, se pare ca nu a reusit acelasi lucru si cu industria de jocuri pentru ca EA a scapat accidental unele informatii.

Blake Jorgensen, CFO (Director financiar) al EA, a anuntat investitorii ca in timpul celui de al treilea trimestru, vanzarile totale, pentru Xbox One si Playstation 4 au fost de aproximativ 55 milioane de exemplare. Cu toate ca Jorgensen nu a precizat o anumita cifra, Sony, care raporteaza in mod regulat vanzarile de PS4, ofera suficiente informatii pentru a afla cifra aproximativa de vanzari Xbox One.

In ianuarie, Sony a anuntat ca a vandut 35.9 milioane de PS4, ceea ce inseamna ca Xbox One a reusit sa faca nu mai mult de 19.1 milioane exemplare vandute.

In timp ce Xbox One ramane in urma lui PS4, ca vanzari totale, Microsoft are o pozitie dominanta la jocurile de PC. In luna martie, Microsoft a declarat ca acestea ar fi ultimele Xbox-uri, avand intentia ca pe viitor sa unifice consolele si PC-urile odata cu urmatoarele versiuni de Windows. Seful diviziei Xbox, Phil Spencer, a declarat: “construirea unui ecosistem complet de jocuri pentru aplicatiile universale Windows”. Pe acest lucru se va concentra compania in viitor.

Cu toate acestea, Microsoft inca nu a acordat un raspuns oficial.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *