Marketizator.ro lanseaza o provocare pentru Web Developeri | Arta feminitatii

Marketizator.ro lanseaza o provocare pentru Web Developeri

By Feminina 0 Comment aprilie 15, 2017

 

Marketizator.ro este o companie romaneasca fondata in 2013 , ea activand in domeniul tehnologiei de marketing. Mai pe scurt, Marketizator ajuta la perfectionarea website-urilor, combinand 3 instrumente intr-o osingura platforma : AB Testing, Sondaje si personalizare web.

 

Marketizator poate fi o parte esentiala in strategia de marketing al oricarui magazin online, ajutand constant la imbunatatirea ratei de conversie si acoperind toate nevoile pe care o companie le are privind cresterea performantei. Misiunea Marketizator este de a mari performanta website-urilor din intreaga lume, printr-o platforma creata in Romania. In prezent, sistemul Marketizator este folosit de sute de site-uri din intreaga lume, avand puncte de lucru in 6 tari (Germania, Polonia, Serbia, Austria, Bulgaria) .

 

Lasand la o parte detaliile de mai sus, va spunem ca echipa Marketizator are nevoie de colegi noi, asa ca au creat un challenge special pentru doritorii acestor pozitii. Preselectiile vor incepe din 14 aprilie si se vor incheia pe 25 aprilie.

 

Cerintele pentru aceste job-uri nu sunt foarte „exigente”. Ei cauta oameni pasionati, implicati, „jucausi” si dornici sa lucreze cu anumite tehnologii, precum :

– Symfony

– Design patterns

– Arhitectura software

– Mongodb

– Amazon Cloud : ec2, rds, cdn , auto scaling, etc

– Kibana, logstash, elasticsearch

– Jenkins

– Testare automata

– Elasticcache

– Trafic lunar : peste 15TB si minim 200.000 requesturi / minut

Pe langa „jucariile” cu care te poti juca zi de zi, vei mai avea alaturi o echipa tanara si frumoasa de la care poti invata lucruri noi (sau ei de la tine), se va tine cont de cuvantul tau in deciziile tehnice care se iau, si cel mai important lucru, se va oferi un salariu atractiv.

Daca tot ce am enumerat mai sus iti surade, atunci, tot ce mai ai de facut este sa intrii pe site-ul web al companiei si sa te inscrii cat mai repede cu putinta . „GL & HF”

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *