Stiri despre lansarea “The Elder Scrolls 6” | Arta feminitatii

Stiri despre lansarea “The Elder Scrolls 6”

By Feminina 0 Comment septembrie 13, 2017

Desi nu exista nici un anunt oficial din partea Bethesda despre The Elder Scrolls 6, mai multe zvonuri circula pe internet despre acest joc. Cele mai recente zvonuri vorbesc despre anuntarea lui la E3 2016 (Electronic Entertainment Expo). The Elder Scroll este o serie de jocuri “RPG open world” dezvoltata de Bethesda Game Studios si publicata de Bethesda Softworks.

Bethesda a anuntat prin intermediul Twitter ca o sa participe la conventia de jocuri E3 2016. Acest lucru a declansat o serie de zvonuri legate despre titlurile ce vor aparea la E3 2016. In anul 2015, compania a anuntat o gramada de titluri in timpul E3 iar acest lucru face ca Bethesda sa pregateasca ceva special anul acesta.

Potrivit analistilor, Bethesda participa la conferinta doar pentru a face un anunt foarte important. Din moment ce in anul 2015 dezvoltatorul s-a concentrat pe Fallout 4, anul acesta compania este asteptata sa ofere informatii despre data lansarii The Elder Scrolls 6. Din moment ce Fallout 4 a fost lansat, se asteapta ca anul acesta sa nu mai aiba nici un motiv pentru a nu se concentra pe lansarea urmatorului produs din seria The Elder Scrolls.

Analistii se asteapta ca dezvoltatorul sa lanseze un joc cu o grafica impresionanta, daca ne luam dupa GamingBolt. Publicatia a declarat ca Fallout 4 are o grafica slaba, lucru pe care Berthesda ar trebui sa il schimbe in viitor. Crearea unui joc cu o grafica asemanatoare lui Fallout 4 nu se anunta prea grozava, mai ales pentru ca alte titluri precum The Witcher 3 au captat atentia foarte mult jucatorilor de RPG (role-playing game).

Se mai zvoneste ca Berthesda isi va actualiza “game engine-ul” , o miscare de care se va putea bucura The Elder Scrolls 6. Standardele tot mai ridicate fac ca acest lucru sa fie necesar, deoarece nu au mai avut parte de o actualizare de la lansarea The Elder Scroll III-Morrowind.

In timp ce compania de dezvoltatori a anuntat ca au facut o actualizare a motorului chiar inainte de lansarea multor jocuri –cheie, precum Skyrim , Oblivion sau Fallout 4, Bethesda a anuntat ca au fost doar unele imbunatatiri ale aceluiasi motor de baza.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *