Trei moduri simple pentru mentinerea sanatatii la birou | Arta feminitatii

Trei moduri simple pentru mentinerea sanatatii la birou

By Feminina 0 Comment octombrie 21, 2017

Munca de birou nu este atat de usoara precum se spune. Implica mult efort, si nu ma refer la cel fizic. Dar pe langa oboseala psihica, corpul nostru are de suferit din cauza mai multor factori. Pentru a marca Ziua Mondiala a Sanatatii si Sigurantei la locul de munca, MMD ne prezinta cum poate un monitor sa ne influenteze sanatatea la locul de munca.

Tema de anul acesta a fost “stresul la locul de munca”. Intr-o viata, un om isi petrece mai mult de o treime din timpul zilei la locul de munca. Astfel, stresul este mai ridicat, iar majoritatea si-au dat seama de acest aspect. Pentru a mai elimina din acesta, anumite echipamente ne pot veni in ajutor. Monitoarele spre exemplu, cele cu care luam contact in permanenta si de la care nu ne dezlipim ochii decat foarte rar, sunt un factor important.

  1. Ochii nostrii sunt in pericol daca nu folosim monitoare adecvate. MMD ne propune solutii foarte inteligente si sigure ce previn eventualele probleme de vedere si pot reduce din stresul cauzat la locul de munca. Lumina albastra de la monitor si scurtele intreruperi de imagine sunt responsabile pentru problemele de vedere. MMD vine cu solutii in acest sens. Tehnologia SoftBlue disponibila pe monitoarele Philips, reduce din lumina albastra, reusind in tot acest timp sa ofere un spectru bogat de culori. Chiar si noi testam un monitor de la Philips cu SoftBlue. Mai aveti rabdare putin pana la review

  1. Spatele drept! De cate ori nu am auzit expresia asta? Din pacate nu mereu se poate, caci pozitia la birou nu depinde doar de noi. Conteaza si daca monitorul ofera reglaj pe inaltime sau nu. Pentru o pozitie cat mai corecta la birou, Philips SmartErgoBase, stativul ce iti permite sa inclini, rasuceti si regla pe verticala monitorul, este solutia ideala. In general, cauta un monitor ce iti permite un reglaj complex.

3. Spatiul pe desktop. Este esential sa ai un spatiu mare de lucru pentru a putea jongla cu aplicatiile. Un spatiu mic inseamna mai mult efort, mai mult stres, mai mult timp pierdut. Daca ai o rezolutie mare la monitor, sau de ce nu, doua monitoare pe care sa lucrezi, iti poti desfasura activitatea mai bine si mai eficient. Eu de cand lucrez cu doua monitoare simt ca este o placere.

Philips recomanda monitorul UltraClear 5K 27 inch pentru acitivati de tip office sau multimedia, rezolutia acestuia si diagonala fiind ideale pentru productivitate.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *