VPN-ul sau Virtual Private Network | Arta feminitatii

VPN-ul sau Virtual Private Network

By Feminina 0 Comment iunie 11, 2017

Este folosit pentru a putea accesa continutul web blocat in anumite regiuni. Acesta se va putea gasi inclus gratuit in curand pentru utilizatorii browser-ului Opera.

Versiunea desktop a browser-ului Opera primeste gratuit serviciul VPN. Acest lucru este foarte important pentru cei care doresc sa acceseze continut blocat din cauza regiunii. Serviciul permite utilizatorilor sa isi ascunda locatia prin “imprumutarea” altui IP dintr-o regiune care permite accesarea acelui website, un exemplu potrivit ar fi NetFlix US. Nu numai ca Opera include accesul nelimitat pentru transfer de date, dar o face in mod gratuity.

Aceasta miscare facuta de compania norvegiana vine exact atunci cand anumiti distribuitori de continut, cum ar fi Netflix, au devenit mult mai stricti in privinta accesului la continut pentru anumite regiuni.

Opera anunta si faptul ca viteza prin VPN va fi suficient de buna pentru a putea reda filme la claritate HD (720p), chiar si Full HD(1080p), insa va necesita putin timp pentru buffering. S-au auzit si informatii cum ca nu va exista o alta versiune contracost care sa aduca viteze mai bune.

Add Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *